Accessoires

SIGG accessoires kopen

Koop in de officiële SIGG webshop alle accessoires die je nodig hebt om je SIGG fles helemaal naar smaak te customizen. Zo zijn er verschillende doppen verkrijgbaar, waardoor je één fles voor meerdere activiteiten kunt gebruiken. Ook kun je je fles voorzien van een handige neopreen of nylon hoes, die naast extra bescherming je drankje langer fris houdt op warme dagen. ...lees meer »


Afdichtringen voor je SIGG fles

Ondanks dat de flessen van SIGG zo robuust en duurzaam zijn, kunnen de afdichtringen na een tijdje toe zijn aan vervanging. Wanneer je deze vervangt, is je fles weer 100% lekdicht en kun je er weer een paar jaar tegenaan!

Hoe maak je je waterfles van binnen schoon?

Met juist én onderhoud gebruik kun je jarenlang van je mooie SIGG aankoop genieten. Over het algemeen raden wij af je fles in de vaatwasser te wassen. Schade die veroorzaakt wordt door de vaatwasser wordt niet gedekt in de garantie. Bovendien krijg je met een vaatwasser niet de beste reinigingsresultaten. Gebruik nooit een agressief reinigingsmiddel, zoals chloor of schuurmiddel. Dit kan je fles beschadigen of kan een nare smaak aan je drankje geven. Wanneer je de fles even niet gebruikt, kun je deze het beste uitspoelen met warm water en met de dop eraf bewaren. Bacteriën houden namelijk van afgesloten ruimtes.


Polypropyleen drinkfles schoonmaken

Was de aparte onderdelen met een mild reinigingsmiddel. Deze flessen zijn voorzien van een extra brede opening, waardoor je makkelijk de binnenkant kunt schoonmaken met een spons of borstel. Voor een grote beurt kun je gebruik maken van de reinigingstabletten van SIGG.


Hot & Cold drinkfles schoonmaken

We raden aan je SIGG Hot & Cold fles voor het eerste gebruik te reinigen met twee eetlepels azijn, verdund met water, en grondig af te spoelen met heet water. Je kunt na gebruik de siliconen afdichtring verwijderen om de fles makkelijk te reinigen. Was de fles met de hand af met reinigingstabletten en water of een mild reinigingsmiddel.


Aluminium drinkfles schoonmaken

De beste manier om de aluminium drinkflessen schoon te maken, is met de SIGG reinigingstabletten en water. Je kunt ook een mild reinigingsmiddel gebruiken. Was geen aluminium flessen in de vaatwasser, omdat de verf en de binnencoating van de fles hierdoor kunnen beschadigen.


Glazen waterfles schoonmaken

Was deze fles alleen met de hand. Reinig voor het eerste gebruik alle onderdelen met heet zeepwater en spoel grondig af. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die bleekwater of chloor bevatten. Was je glazen fles af met een zachte doek of spons. Gebruik hierbij de SIGG reinigingstabletten of een mild reinigingsmiddel. Gebruik geen staalborstel of polijstmiddel. De siliconen onderdelen kunnen worden verwijderd en afzonderlijk worden gewassen.


Aluminium lunchbox schoonmaken

De SIGG aluminium lunchbox is gemaakt voor vast voedsel, niet voor vloeistoffen. Denk eraan om de aluminium lunchbox met de hand te wassen met een sopje en een spons, omdat de vaatwasser de verf en het aluminium zal beschadigen. Aluminium is een metaal, gebruik het dus NIET in de magnetron.


Food Jar schoonmaken

Was je Food Jar met de hand af met een zachte doek of spons en een mild reinigingsmiddel. Reinig voor het eerste gebruik alle onderdelen met heet zeepwater en spoel grondig af. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die bleekwater of chloor bevatten. Gebruik geen staalborstel of polijstmiddel.


Accessoires van SIGG bestellen

Hebben we jou kunnen overtuigen of had je helemaal niet overtuigd hoeven worden? Dat begrijpen wij als echte SIGG fans maar al te goed. Met onze uitgebreide collectie weten we zeker: you get the best! Bestel je je SIGG accessoires vóór 16 uur dan wordt deze dezelfde dag nog opgestuurd. Bevalt je aankoop niet? Geen probleem: je hebt 30 dagen retourrecht wanneer je de box niet hebt gebruikt. Wij zijn trots op onze producten, die we onze expertise en passie hebben gemaakt om de hoogste kwaliteit te bereiken. We verwachten dan ook dat jouw gloednieuwe SIGG aankoop jou jarenlang zal vergezellen, maar we weten dat een foutje soms kan worden gemaakt. Daarom horen we het graag als er iets mis is met jouw aankoop en zullen we alles eraan doen om je probleem naar tevredenheid te verhelpen.

Bestel je SIGG accessoires in de officiële webshop!

Er zijn 47 producten.

Laat 1-24 of 47 product(en) zien

Screw Top black

Outletprijs € 4,09
One top fits all: deze klassieke schroefdop past op elke Sigg fles (al dan niet in combinatie met een wide mouth bottle adapter).

Nylon Pouch 1.0L black

Outletprijs € 12,36
Sigg is de enige fabrikant die. naast de drinkflessen zelf. ook een uitgebreide collectie onderdelen en accessoires heeft. Deze onderdelen en...

KBT Base only clear

Outletprijs € 4,09
Met deze handige top is het heel makkelijk om een defecte top te vervangen en je huidige dop te blijven gebruiken. Geschikt voor de kids flessen...

Active Spout neutral

Outletprijs € 4,92
Actieve sporters zweren bij deze Active Sprout van SIGG! Dit mondstuk is makkelijk in het gebruik en eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Cleaning Brush clear

Outletprijs € 9,88
Om je Sigg fles voorzichtig, maar toch effectief, schoon te maken. adviseren we om de fles en de top na gebruik altijd apart en grondig te wassen...

Hot/Cold ONE Top grey

Outletprijs € 7,40
Openen. drinken en sluiten. allemaal met slechts een hand. Deze unieke top is geinspireerd op de iconische vorm van de originele Sigg schroefdop....

Screw Top white

Outletprijs € 4,09
One top fits all: deze klassieke schroefdop past op elke Sigg fles (al dan niet in combinatie met een wide mouth bottle adapter).

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord