Graveer Proces SIGG Unique drinkflessen en lunchboxen

list In: SIGG Unique Op:

SIGG Unique proces

Ben jij benieuwd hoe jouw unieke SIGG Unique product wordt gemaakt? Hieronder vind je meer informatie over de twee verschillende manieren in ons productieproces.

Bij de bedrukking met een afbeelding of logo, bij de 0.4L Traveller KBT drinkfles (Referentie: GU8924) en de 0.6L Traveller drinkfles (Referentie: GU8185-41), wordt er gebruikt gemaakt van sublimatie. Sublimatie wordt gebruikt om een print als het ware "in te bakken" in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, die zich vermengt met het (speciaal gecoate) materiaaloppervlak. Eerst wordt jouw afbeelding/logo gedrukt op de print. Het resultaat is een heldere, levendige fullcolour print die kras- en was bestendig is. Je voelt geen reliëf-verschil.

De Metal Boxes en 0.6L Traveller drinkflessen in kleur worden gegraveerd. Bij dit proces wordt de naam, tekst o.i.d. in het product gegraveerd met behulp van een speciale machine. Je voelt hier een reliëf-verschil, wanneer je er met je vingers overheen gaat. Dit effect is minder bij de Metal lunchboxes. Dit kan je zien in video 06_Gravur_flasch_innen en 05_Gravur_Box.

VERWANT AAN TAGS

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord