Meridian Drinkfles van SIGG

list In: SIGG-Algemeen Op:

De Meridian, een dubbelwandige roestvrij stalen drinkfles die volledig plasticvrij is. Deze drinkfles houdt je drinken urenlang aangenaam warm of heerlijk koud, waardoor jij optimaal én met een goed gevoel kunt genieten van een drankje onderweg!

Het perfecte accessoire

De Meridian is het perfecte accessoire voor iedereen die waarde hecht aan een modern en stijlvol design. De drinkfles is dubbelwandig, vacuüm geïsoleerd en voorzien van een koperen coating aan de binnenkant. Hierdoor houdt de Meridian met een inhoud van 0,7 liter je drinken maar liefst 16 uur warm of 30 uur koud.

Milieuvriendelijk en Drinkcomfort

De top is gemaakt van roestvrij staal en bamboo en de drinkopening heeft precies de ideale diameter voor een aangenaam drinkcomfort. De buitenkant heeft geen zichtbare lasnaden, waardoor vuil zich hierin niet kan ophopen. Zoals je van SIGG gewend bent, zijn alle gebruikte materialen vrij van BPA en andere schadelijke stoffen en is de fles 100% lekvrij.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord