Welke drinkfles en lunchbox neem ik mee tijdens het wandelen?

list In: SIGG-Algemeen Op:

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen. Ondanks alle maatregelen kunnen we dit blijven doen, natuurlijk volgens de geldende richtlijnen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Wandelschoenen aan, drinkfles mee en gaan!

Hot & Cold Drinkfles

Warme en koude dranken on the go! De SIGG Hot & Cold drinkflessen zijn ideaal voor iedereen die ook graag onderweg van warme koffie of thee wilt genieten. De stijlvolle en praktische thermoflessen zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal, 100% lekvrij en vrij van BPA en schadelijke stoffen. Met een draaidop of een handige ONE top, met of zonder beker en verkrijgbaar in verschillende maten, SIGG heeft voor iedereen een passende Hot & Cold drinkfles!

Food Jar, een lunchbox die je eten warm houdt

Mealprepping is de nieuwe trend op het gebied van food. Thuis je eten koken en dan lekker meenemen voor bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de frisse buitenlucht. De SIGG Food Jars, gemaakt van RVS, houden je eten urenlang heerlijk warm of koud. Je kunt direct uit de Food Jar eten, dus plof neer en eet waar je maar wilt! Verkrijgbaar in een 0.3 en 0.5 versie, met of zonder geïntegreerde kom en bestekset.

SIGG Gemstone Foodjar

Lunchbox

Een vaatwasser- en magnetronbestendige siliconen insert, een divider en een geavanceerd sluitsysteem, meer heb je toch niet nodig om je lunch onderweg mee te nemen? Of je nu gaat voor een aantal lekkere boterhammen met kaas, een smakelijke wrap of een gezonde salade, je lunch neem je eenvoudig mee in een SIGG Lunchbox. Verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren.

Wandelen én lekker eten en drinken in de buitenlucht? Het kan met SIGG!

VERWANT AAN TAGS

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord