Kids

Kids drinkfles van SIGG kopen - SIGG Webshop Official

SIGG Drinkfles voor kids kopen

Koop in de officiële SIGG webshop de betrouwbare, duurzame en superstoere SIGG drinkfles voor je kind. De kinder drinkflessen van SIGG zijn veilig, absoluut lekvrij, extreem goed getest en hebben coole thema's. Onze kinderflessen bieden dezelfde geweldige SIGG kwaliteit die je gewend bent van de flessen voor volwassenen, maar met nog meer plezier. Kies samen met je kind uit een van vele mooie ontwerpen voor de mooiste waterfles van de hele school! De SIGG drinkflessen voor kinderen zijn makkelijk te reinigen, handig in gebruik en lekken dankzij het afsluitsysteem absoluut niet. Je hoeft je dus nooit meer druk te maken om een lekkende waterfles en bijbehorende rommel in de rugzak van je kind. Oh, en last but not least… Alle producten van SIGG zijn allemaal BPA-vrij, zonder giftige stoffen en zonder bijsmaak!


Lees meer


Over de SIGG drinkfles voor je kind

De kinderflessen van SIGG zijn verkrijgbaar met een inhoud van 0.3 liter en 0.4 liter en zijn voorzien van een handige en makkelijk te gebruiken kinderdop. Daarnaast zijn er ook flessen met een inhoud van 0.6 liter, die in de meeste gevallen zijn voorzien van een handige schroefdop, en 0.5 liter flessen met de innovatieve ONE top. Je kunt de drinkfles naast water, ook zonder problemen vullen met frisdrank of zure fruitdranken. Een aantal flessen hebben een brede opening, waardoor je zelfs ijsklontjes in je bidon kunt doen! Lekker bij een warme dag tijdens het buiten spelen… Onze producten zijn van absolute topkwaliteit en voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Welke kinder drinkflessen verkoopt SIGG?

Ook zijn er diverse thema’s met populaire figuren of cartoons om uit te kiezen. Denk aan Winnie the Pooh, Cars, voetballers, paarden, hartjes, ballonnen, Star Wars of Frozen, de Kids collectie van SIGG is zo groot, je zou ze het liefst allemaal nemen.... Er zijn drie uitvoeringen in verschillende materialen: Aluminium: de uitgebreide collectie aluminium kinderflessen van SIGG biedt voor ieder wat wils! Verschillende uitvoeringen, maten, kleuren en prints, de keuze is aan jou! Polypropyleen: met deze flessen van polypropyleen, met een inhoud van 0.5 liter en een handige drinkdop, is drinken een fluitje van een cent!

Drinkfles voor je kind van SIGG bestellen

Hebben we jou kunnen overtuigen of had je helemaal niet overtuigd hoeven worden? Dat begrijpen wij als echte SIGG fans maar al te goed. Met onze uitgebreide collectie weten we zeker: you get the best! Bestel je je favoriete SIGG waterfles voor je kind vóór 16 uur dan wordt deze dezelfde dag nog opgestuurd. Bevalt de fles niet? Geen probleem: je hebt 30 dagen retourrecht wanneer je de fles niet hebt gebruikt. Wij zijn trots op onze producten, die we onze expertise en passie hebben gemaakt om de hoogste kwaliteit te bereiken. We verwachten dan ook dat jouw gloednieuwe SIGG kinderdrinkfles jou jarenlang zal vergezellen, maar we weten dat een foutje soms kan worden gemaakt. Daarom horen we het graag als er iets mis is met jouw waterfles en zullen we alles eraan doen om je probleem naar tevredenheid te verhelpen.

Er zijn 67 producten.

Item 1-67 van 67 in totaal item(s)