Categories

Reset deze groep

Inhoud

Kleur

Price

€ 15,00 - € 45,00

Toon/verberg meer opties

Materiaal

Artikelnaam

Landingspagina

No choice available on this group

Categories

Reset deze groep

Kleur

Materiaal

Price

€ 15,00 - € 45,00

Price

€ 15,00 - € 45,00

Landingspagina

No choice available on this group

Price

€ 15,00 - € 45,00

Landingspagina

No choice available on this group

Sigg Food Containers

SIGG lunchbox kopen

Koop in de officiële SIGG webshop de lichtgewicht, voedselveilige en stijlvolle lunchbox van SIGG. In de trein naar je werk of school, onderweg tijdens een lange rit, of tijdens het kamperen… Vul je maag met een lekkere huisgemaakte, gezonde snack! Ben je juist op zoek naar een thermos lunchbox? Ook die heeft SIGG in de collectie! Met de food jar neem je zonder problemen een lekkere zelfgemaakte soep of maaltijd mee. Dankzij het verfijnde afsluitsysteem zal deze namelijk niet lekken. Daarnaast blijft de inhoud uren lekker warm of juist heerlijk koel. Met het duurzame en stijlvolle Zwitserse ontwerp kom je met deze lunchbox of food jar overal wel voor de dag.

Sinds 1958 zijn de flessen van het Zwitserse merk SIGG al de wereldberoemde favoriet voor buitensporters, wandelaars, of mensen die gewoon graag lekker buiten zijn. Met ontzettend veel passie hebben wij jarenlang onze technologie verfijnd en ons assortiment uitgebreid met lunchboxen en thermos lunchboxen, ook wel food jars genoemd. Onze aluminium lunchboxen zijn handig in gebruik en uitgerust met een magnetronbestendig inzetstuk en een separator. De thermos lunchboxen zijn gemaakt van RVS en verkrijgbaar in verschillende maten, al dan niet met een bowl. Alle producten van SIGG zijn allemaal BPA-vrij, zonder giftige stoffen en zonder bijsmaak!

Over de lunchboxen van SIGG

Een aluminium lunchbox van SIGG is bijzonder praktisch vanwege de innovatieve sluiting. Met twee clips aan de zijkant open en sluit je de lunchbox binnen een handomdraai. De lunchboxen zijn verkrijgbaar in twee formaten: 170 millimeter breed (S) en 229 millimeter breed (L) en voorzien van een handig inzetstuk voor de magnetron en een separator, beide gemaakt van polypropyleen. De thermos lunchboxen zijn verkrijgbaar in een inhoud van 0.3 of 0.5 liter, met of zonder bowl, en voorzien van een handige, lekvrije schroefdop.

Welke lunchboxen verkoopt SIGG?

Of je geniet van een bruine boterham met kaas, een frisse salade of een zelfgemaakte soep of maaltijd, met SIGG is een gezonde lunch altijd binnen handbereik:

  • Aluminium lunchbox: verkrijgbaar in twee formaten en verschillende kleuren, zijn deze lunchboxen onmisbaar in het dagelijks leven.
  • Food Jar: gemaakt van roestvrij staal, isolerend en verkrijgbaar in verschillende formaten, met of zonder bowl. Met de SIGG food jars neem je je zelfgemaakte soep of maaltijd makkelijk mee.

Lunchbox van SIGG bestellen

Hebben we jou kunnen overtuigen of had je helemaal niet overtuigd hoeven worden? Dat begrijpen wij als echte SIGG fans maar al te goed. Met onze uitgebreide collectie weten we zeker: you get the best! Bestel je je favoriete SIGG lunchbox of food jar vóór 16 uur dan wordt deze dezelfde dag nog opstuurd. Bevalt de lunchbox of food jar niet? Geen probleem: je hebt 30 dagen retourrecht wanneer je de box niet hebt gebruikt. Wij zijn trots op onze producten, die we onze expertise en passie hebben gemaakt om de hoogste kwaliteit te bereiken. We verwachten dan ook dat jouw gloednieuwe SIGG lunchbox jou jarenlang zal vergezellen, maar we weten dat een foutje soms kan worden gemaakt.

Sigg Food Containers