Duurzaam op weg met SIGG

list In: SIGG Op:

Een must-have voor iedereen die iets goeds wil doen voor mens en milieu.

Wat kijken we uit naar de zomer, het seizoen om weer lekker naar buiten te gaan en te genieten van de frisse buitenlucht en al het moois om je heen. Onmisbaar om mee te nemen? Een drinkfles van SIGG! Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte, uiteraard met een drankje uit je eigen drinkfles. Met de nieuwe Total Clear ONE MyPlanet ga je ook nog eens met een goed gevoel op pad. Door het gebruik van Tritan Renew zorgt SIGG er namelijk voor dat moeilijk te recyclen plastic afval wordt omgezet in grondstoffen voor nieuwe materialen.

De Total Clear ONE MyPlanet is net zo transparant als glas, maar veel duurzamer en lichter en dus perfect voor onderweg. Echter, deze fles is niet alleen qua materiaal transparant, maar ook op het gebied van de toewijding van SIGG aan duurzaamheid. De Total Clear ONE MyPlanet is gemaakt van Tritan, een duurzaam alternatief voor PET. Dit materiaal is net zo lichtgewicht en transparant, maar dan robuuster, duurzamer en geschikt voor in de vaatwasser. En, het wordt nog beter. Door het gebruik van Tritan Renew wordt bij elke geproduceerde fles een hoeveelheid plastic gelijk aan 50 procent van het gewicht van de fles gerecycled tot grondstoffen voor nieuwe materialen. In plaats van fossiele grondstoffen wordt dus plastic afval als grondstof gebruikt.

Unieke recyclingtechnologie

Tritan Renew zorgt voor een revolutie op het gebied van recycling van plastic. Een moleculaire recyclingtechnologie zet moeilijk te recyclen plastic afval om in basis bouwstenen om nieuwe materialen te maken. Door plastic afval in plaats van fossiele brandstoffen te gebruiken, komt het plastic afval niet op de stortplaats terecht, is de uitstoot van broeikassen lager en de CO2 voetafdruk kleiner.

De Total Clear ONE MyPlanet is verkrijgbaar in diverse kleuren, met een inhoud van 0,5 of 0,75 liter. Dankzij de innovatieve ONE top met extra grote opening is de fles extreem makkelijk in het gebruik: dragen, openen, drinken en sluiten, allemaal met een hand.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december