Duurzame kinderbekers. Gemakkelijk voor onderweg!

list In: SIGG Op:

Je herkent het vast wel: je gaat picknicken of hebt een kinderfeestje thuis en koopt voor het gemak een voorraad wegwerpbekers. Handig in het gebruik, maar…niet zo goed voor het milieu. 

Met de Kids Cup biedt SIGG een vrolijk en duurzaam alternatief voor wegwerpbekers voor kinderen. De bekers zijn gemaakt van roestvrij staal en vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA. Kies voor duurzaam, kies voor SIGG!

Kleurrijke designs voor jongens en meisjes! De nieuwe Kids Cup is alles wat je nodig hebt om je kind genoeg water te laten drinken. Deze vrolijke drinkbekers zijn vrij van BPA en plastic en recyclebaar, het perfecte alternatief voor wegwerpbekers.

De Kids Cups zijn makkelijk schoon te maken, vaatwasser bestendig en stapelbaar, waardoor jij weer meer plek in je keukenkastje of rugzak hebt. De maat van de beker is speciaal ontworpen voor kleine kinderhanden. Binnen of buiten, in de tuin of tijdens een picknick in de natuur, deze drinkbekers zullen jarenlang je kind vergezellen en behouden de natuurlijke smaak en geur van elke drank.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december