Hét alternatief voor wegwerpbekers

list In: SIGG Op:

SIGG drinkflessen houden je dranken urenlang aangenaam warm of heerlijk koud, waardoor jij optimaal kunt genieten van een drankje onderweg!

Voor veel mensen onmisbaar als ze in de ochtend naar hun werk of school gaan: een koffie of thee voor onderweg. Ontzettend lekker natuurlijk, maar al die wegwerpbekers zorgen wel voor veel afval. Wist je dat er dagelijks honderdduizenden koppen koffie en thee to go worden gedronken? Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel afval dit met zich meebrengt. Door onderweg je eigen thermosbeker mee te nemen, zorg jij in ieder geval voor minder afval. Daarnaast krijg je op veel plekken korting op je koffie of thee als je je eigen beker meebrengt. Onderweg genieten van je koffie- of theemoment en tegelijk iets goed doen voor het milieu, dat is pas een win-win situatie!

SIGG heeft een uitgebreide collectie drinkflessen, waaronder verschillende thermosflessen.

NOVA MUG

Op weg naar je werk, in de auto of tijdens een wandeling, met de mooi vormgegeven, glazen Nova thermobeker van SIGG heb je je koffie of thee altijd bij de hand. Gemaakt van borosilicaat glas houdt deze dubbelwandige thermosbeker, met een inhoud van 0,37 liter, je warme drank heerlijk warm. Met de handig Flip-Top wordt drinken een fluitje van een cent. De Nova Mug van SIGG past in alle gangbare drinkbekerhouders in de auto.

MIRACLE MUG

De Miracle Mug is gemaakt van roestvrij staal en dubbelwandig. Hierdoor blijft je drinken urenlang aangenaam warm of heerlijk koud. Deze beker, met een inhoud van 0,5 of 0,3 liter, is voorzien van een handige drukknop: druk de knop in om te drinken, laat ‘m los om de mok 100% lekvrij te sluiten. Duurzaam en vrij van schadelijke stoffen is deze mok perfect voor onderweg.

NESO CUP

Een coating van puur keramiek en een modern design zorgen voor een ongeëvenaarde drinkervaring. De nieuwe Neso cup van SIGG biedt het beste van twee werelden. Gemaakt van 18/8 roestvrij staal en voorzien van een coating van puur keramiek aan de binnen- en buitenkant, behoudt de Neso cup de natuurlijke smaak en geur van alle warme en koude dranken. Daarnaast is deze drinkbeker bestand tegen drankzuren. Dankzij de vacuüm geïsoleerde, met koper gecoate dubbelwandige constructie verbrand je je vingers niet, zelfs niet bij hete dranken. Het isolerende effect zorgt er tevens voor dat er geen condens op de buitenkant van de beker komt. Last but not least: het deksel gaat knoeien tegen, vooral tijdens het lopen.

MERIDIAN

Het te veel aan plastic is een wereldwijd probleem en er wordt van alles gedaan om het gebruik van plastic te verminderen. SIGG gaat daarin een stapje verder met de introductie van de Meridian, een dubbelwandige roestvrij stalen drinkfles die volledig plasticvrij is. De SIGG Meridian drinkfles is dubbelwandig, vacuüm geïsoleerd en voorzien van een koperen coating aan de binnenkant. De top is gemaakt van roestvrij staal en bamboe en de drinkopening heeft precies de ideale diameter voor een aangenaam drinkcomfort. De buitenkant heeft geen zichtbare lasnaden, waardoor vuil zich hierin niet kan ophopen. Zoals je van SIGG gewend bent, zijn alle gebruikte materialen vrij van BPA en andere schadelijke stoffen en is de fles 100% lekvrij.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december