SIGG is de ideale keuze voor al je sportieve activiteiten

list In: SIGG Op:

Een geliefde klassieker in een modern jasje

Gebruikersfeedback inspireerde ons om een nieuwe transparante versie van de geliefde SIGG Pulsar drinkfles te ontwerpen. Het stelt je in staat om gemakkelijk te zien hoeveel van je drankje er nog over is. Een kleine verandering met duidelijke voordelen.

Born to ride

Pulsar is born to ride. De drinkfles is ontworpen in overleg met het Zwitserse nationale wielerteam om je gehydrateerd te houden terwijl je onderweg bent. Het lichtgewicht ontwerp, de stevige gripvorm en de gemakkelijke toegankelijkheid met slechts één hand bieden fietsers een verfrissende slok zonder momentum te verliezen. Of je nu fietst, spint of traint in de sportschool, deze fles is de ideale keuze voor al je sportieve activiteiten.

De SIGG Pulsar is smaak- en geurloos omdat hij gemaakt is van de hoogste kwaliteit polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat elke verfrissende slok van je favoriete drankje precies smaakt zoals het hoort. De brede opening aan de bovenkant is ook gemakkelijk te vullen met ijs of poeder, waardoor deze drinkfles perfect is voor het mengen van isotone drankjes. De verwijderbare drinktuit maakt het reinigen zo snel en eenvoudig mogelijk, zodat je fles altijd fris en klaar is voor de volgende rit.

Duurzaam

Duurzaamheid heeft bij SIGG prioriteit, en de transparante Pulsar drinkfles vormt daarop geen uitzondering. De drinkfles is vrij van BPA en ftalaten, dus je kunt erop vertrouwen dat je een gezonde keuze maakt. Pulsar is specifiek ontworpen om vele jaren gebruikt en hergebruikt te worden, waardoor het de perfecte vervanging is voor eenmalig te gebruiken plastic waterflessen. De nieuwe transparante Pulsar drinkfles is verkrijgbaar in drie kleuropties.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december