Stijlvol op pad met de Helia drinkbeker

list In: SIGG Op:

Elk detail van de Helia drinkbeker is zorgvuldig ontworpen om je drinkervaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

De drinkbeker heeft een verwijderbare siliconen mondstuk dat zorgt voor een brede opening bovenaan waardoor het gemakkelijk is om hem te vullen met ijsblokjes of stukjes fruit. De Helia beker wordt geleverd met een glazen rietje als duurzaam en milieubewust alternatief voor wegwerpplastic. Een bijpassende borstel is inbegrepen om het schoonmaken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is dat!

De drinkbeker met rietje is te verkrijgen in 0,45L en 0,6L, zodat je altijd voldoende drinken bij de hand hebt. Een bijkomend voordeel: de drinkfles houdt dranken ruim 4 uur warm en 24 uur koud.

De duurzame keuze
Net als alle SIGG-producten is de Helia beker gemaakt met duurzaamheid en voedselveiligheid voorop in het ontwerpproces. De roestvrijstalen constructie is recyclebaar en vrij van schadelijke chemicaliën zoals BPA en ftalaten. De Helia drinkbeker is ontworpen om jarenlang te worden gebruikt en hergebruikt, waardoor het een ideaal alternatief is voor wegwerpflessen en -bekers.

Geniet van elke slok
Er is niets lekkerder dan nippen aan je favoriete drankje op een warme zomerdag - de Helia beker van SIGG helpt je om dat simpele genoegen het hele seizoen door te beleven. Het hoogwaardige ontwerp van 18/8 roestvrij staal maakt de Helia stevig genoeg voor elk avontuur en behoudt tegelijkertijd de natuurlijke smaak en aroma van je drankje. Onze nieuwe Helia beker zorgt ervoor dat elke slok van je ijsthee, cocktail of smoothie perfect verfrissend is. En nog beter, hij is verkrijgbaar in een reeks moderne kleuropties om je persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december