Verschillende doppen voor diverse SIGG drinkflessen, welke kies je?

list In: SIGG Op:

De collectie van SIGG is ontzettend groot en loopt uiteen van glazen flessen en thermoflessen tot de klassieke aluminium flessen en flessen van glashelder Tritan™. Verschillende drinkflessen betekent ook verschillende doppen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: alle doppen van SIGG zijn 100% lekvrij! Sommige doppen van SIGG zijn op meerdere flessen te gebruiken, andere doppen horen bij een specifiek model. Je kunt de dop van je SIGG drinkfles altijd vervangen, waardoor je lang van je drinkfles kunt genieten.

SIGG ONE top

De SIGG ONE top is ontzettend innovatief: dragen, openen, drinken en sluiten kan allemaal met slechts één hand. Je vindt deze dop onder andere op de VIVA en Total Color drinkflessen en op de WMB ONE drinkflessen voor kinderen. Is de afdichtring versleten of ben je deze kwijt? Ook deze is apart verkrijgbaar. Zo blijft je drinkfles 100% lekvrij! 

SIGG schroefdop

De klassieke aluminium drinkflessen van SIGG hebben allemaal een kenmerkende schroefdop. Goed dichtdraaien en je drinkfles is 100% lekvrij! Het kan natuurlijk gebeuren dat je je schroefdop kwijtraakt. Geen nood, ook de schroefdoppen zijn los bij SIGG verkrijgbaar! Heb je nou een drinkfles met een brede opening, dan kun je, in combinatie met een WMB adapter, ook een schroefdop gebruiken.

SIGG Kids drinkfles

De meeste aluminium kinderflessen van SIGG hebben een handige Kids Bottle Top (KBT). De kap beschermt het mondstuk tegen stof en vuil en is eenvoudig te vervangen. Zelfs voor de allerkleinsten is de KBT makkelijk te gebruiken, even opendraaien en drinken. Ook de Kids Bottle Top is 100% lekvrij, wel zo handig voor in een schooltas.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december