Innovatie en duurzaamheid in elke druppel

list In: SIGG Op:

In een wereld waar bewustzijn over het milieu en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het merk SIGG al tientallen jaren een pionier op het gebied van herbruikbare drinkflessen.

Met een combinatie van innovatie, stijlvol design en een toewijding aan duurzaamheid heeft SIGG zichzelf gevestigd als een leider in de markt.

SIGG werd opgericht in 1908 in Zwitserland en begon oorspronkelijk als een fabrikant van aluminium producten, waaronder pannen en keukengerei. In de jaren '90 begon SIGG zich te richten op de productie van herbruikbare drinkflessen. Het was een visionaire zet, gezien de groeiende bezorgdheid over plastic afval en de impact ervan op het milieu. Met de nadruk op kwaliteit, functionaliteit en milieubewustzijn, begon SIGG al snel de markt te veroveren.

Wat SIGG onderscheidt van andere merken is de constante focus op innovatie en kwaliteit. De drinkflessen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of roestvrij staal, waardoor ze duurzaam en langdurig bruikbaar zijn. Het gebruik van deze materialen zorgt er ook voor dat er geen schadelijke stoffen zoals BPA (Bisfenol A) in het drinken terechtkomen, in tegenstelling tot sommige plastic flessen.

Een ander innovatief kenmerk van SIGG-flessen is het interne coatingsysteem. SIGG was een van de eerste merken die een speciale interne coating ontwikkelde om de smaak van het water niet aan te tasten en te voorkomen dat metalen deeltjes in het water terechtkomen. Deze coating is veilig en voldoet aan de hoogste normen voor voedselkwaliteit.

SIGG begrijpt ook dat stijl en esthetiek belangrijk zijn voor consumenten. Daarom bieden we een breed scala aan ontwerpen, patronen en kleuren om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Of je nu een fles wilt die past bij je sportoutfit, je kantoorkleding of je persoonlijke stijl, SIGG heeft iets voor iedereen. De aandacht voor design heeft ervoor gezorgd dat SIGG-flessen niet alleen functioneel zijn, maar ook als een modeaccessoire kunnen worden gezien.

Een van de belangrijkste waarden van SIGG is duurzaamheid. Door te kiezen voor een herbruikbare waterfles van SIGG draag je bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval die wereldwijd wordt geproduceerd. SIGG-flessen zijn ontworpen om lang mee te gaan!

Benieuwd naar de SIGG drinkflessen? Klik dan hier!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december