Met SIGG op de fiets

list In: SIGG Op:

Waarschijnlijk ken je de bekende drinkflessen van SIGG wel, maar wist je dat het merk ook een uitgebreide collectie bidons voor op de fiets heeft?

De Move MyPlanet is gemaakt uit één stuk kwalitatief hoogwaardig, 100% gerecycled aluminium en wordt klimaatneutraal in Zwitserland gemaakt. De Pulsar en Pulsar Therm zijn samen met de kampioenen van het Zwitserse nationale wielerteam ontwikkeld en bieden een optimale combinatie van robuuste materialen en een vooruitstrevend, minimalistisch design. Zoals je van SIGG mag verwachten, zijn alle bidons vrij van BPA en ftlaten en 100% lekvrij. Hieronder vertellen we je alles over de bidons én hoe je ze in je assortiment kunt opnemen.

Move MyPlanet: klimaatneutraal gemaakt van 100% gerecycled aluminium
Wist je dat al na vijf keer gebruiken flessen van gerecycled aluminium een betere carbon footprint hebben dat PET flessen?* Het gebruik van gerecyclede materialen en op duurzaamheid geïnspireerde ontwerpen onderstrepen het belang van klimaatbescherming. De Move MyPlanet drinkfles wordt in Zwitserland klimaatneutraal gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, 100% gerecycled aluminium en is vrij van BPA en ftalaten. De fles heeft een stijlvolle én functionele look en feel, wat zorgt voor een optimale houvast. Openen en sluiten gaat eenvoudig met de mond.

*Gemiddelde waarde per unit (productie 2020). Berekening van een PET fles van 1 liter (veronderstelling: verpakking en logistiek zoals bij een aluminium fles)

Pulsar en Pulsar Therm: makkelijk te gebruiken en ontzettend duurzaam
Lekvrij, iets waarop je kunt vertrouwen met de Pulsar (Therm). Het SureSnap® ventiel, dat in het mondstuk geïntegreerd is, garandeert dit zelfs als de top open is. Dankzij de vorm ligt de Pulsar (Therm) goed in de hand en is slechts lichte druk op deze zachte fles nodig om te kunnen drinken. Deze praktische bidon is makkelijk te vullen met drinken, ijs en poeder en is perfect voor het mixen van isotone dranken. Dankzij de dubbelwandige constructie houdt de Pulsar Therm de inhoud koel als een bergbeekje in de zomer. In de winter zorgt deze fles er juist voor dat je drinken niet bevriest of te koud wordt.

Alle bidons van SIGG zijn ontworpen om in de meeste bidonhouders te passen en blijven stevig op hun plek zitten.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december