'On the go' genieten

list In: SIGG Op:

Onderweg genieten van je lunch, net zoals thuis, dat kan met de food containers van SIGG!

Zodra de klok 12 uur slaat beginnen de eerste tekenen van honger te komen. En dan is het des te belangrijker om je eten bij de hand te hebben, of je nu op kantoor, op school of onderweg bent. Met de Food containers van SIGG neem je je eten eenvoudig mee én blijft je eten urenlang lekker op temperatuur. Daarnaast blijft je eten heerlijk vers en blijft de smaak behouden, zodat je altijd en overal een smakelijke maaltijd kunt eten.

De stijlvolle, lekvrije lunchboxen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 0.3 en 0.5 liter. De 0.5 liter variant is tevens voorzien van een handige rvs lepel, die eenvoudig in de bijgeleverde opvouwbare siliconen shell opgeborgen kan worden. De binnenkant van de container, gemaakt van 18/8 roestvrij staal, zorgt ervoor dat de smaak van de inhoud niet aangetast wordt en laat na reinigen geen sporen achter. 

De grote opening maakt het mogelijk om de food container eenvoudig te vullen en schoon te maken. Dankzij het compacte design nemen de food containers weinig plaats in je rugzak of tas in en liggen ze makkelijk in de hand. 

Een warme maaltijd, homemade soep of een heerlijk dessert, met de SIGG food containers kun je overal van je maaltijd genieten, waar je ook bent.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december