Schoonmaken van een drinkfles

list In: SIGG Op:


Hoe maak ik mijn SIGG drinkfles het beste schoon? 

Om de SIGG drinkflessen optimaal en goed schoon te maken, raden we aan om de fles en de gedemonteerde top grondig af te spoelen na elk gebruik. Voor het beste resultaat reinig je de fles en reserveonderdelen met behulp van SIGG reinigingsproducten of warm water. De oplosbare reinigingstabletten van SIGG zijn ideaal voor onderweg of voor eenvoudige reiniging tussen gebruik door. Droog de fles daarna en bewaar deze open, zodat jouw favoriete drankje altijd fris smaakt! 

Zitten er hardnekkige geurtjes in je drinkfles en heb je bovenstaande geprobeerd? Probeer dan dezelfde stappen met kokend water. 

Kan mijn drinkfles in de vaatwasser?

Diverse SIGG drinkflessen (maar niet alle!) kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Bekijk de omschrijving van jouw drinkfles voor het advies. Let op: om de levensduur van je fles te verlengen, is het beter om de fles met de hand af te wassen. Was de fles met warm water en zeep en gebruik een flessenborstel om de binnenkant grondig te reinigen. Vermijd schurende materialen zoals staalwol en schuurmiddelen, omdat deze krassen op de fles kunnen veroorzaken en de buitenlaag kunnen beschadigen.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december