Sigg - Traveller MyPlanet

Categories

Reset deze groep

Inhoud

Kleur

Price

 15,00 -  45,00

Toon/verberg meer opties

Materiaal

Artikelnaam

No choice available on this group

Landingspagina

Sigg - Pride collectie

Categories

Reset deze groep

Kleur

Materiaal

Price

 15,00 -  45,00
bike

Inhoud

No choice available on this group

Kleur

No choice available on this group

Materiaal

No choice available on this group

Categories

No choice available on this group

Reset deze groep

Landingspagina

No choice available on this group

SIGG Thermoflessen

SIGG thermoflessen kopen

Koop in de officiële SIGG webshop de functionele, trendy en klassieke thermofles van SIGG. In de auto naar je werk, onderweg op vakantie, na een lange wandeling of tijdens het kamperen… Bij iedere activiteit is een warme kop koffie of thee een heerlijke metgezel. Met de uitstekende isolatieprestaties houdt de SIGG Hot & Cold niet alleen je drankje urenlang warm, ook met warm weer kun je genieten van een lekker koud drankje of sapje. Sinds 1958 zijn de flessen van het Zwitsere merk SIGG al de wereldberoemde favoriet voor buitensporters, wandelaars, of mensen die gewoon graag lekker buiten zijn. Met ontzettend veel passie hebben wij jarenlang onze technologie verfijnd met deze toppers als resultaat. Onze thermoflessen zijn ergonomisch, makkelijk te reinigen, handig in gebruik en lekken dankzij het afsluitsysteem absoluut niet. De flessen van SIGG zijn van absolute topkwaliteit en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Oh, en last but not least… Alle producten van SIGG zijn allemaal BPA-vrij, zonder giftige stoffen en zonder bijsmaak!

Over de thermoflessen van SIGG

SIGG thermoflessen voorzien van een ONE top zijn bijzonder praktisch in het gebruik: dragen, openen, drinken en sluiten, allemaal met één hand. De thermoflessen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal en glas, met ieder hun eigen voordelen. Bij de roestvrij stalen versie kun je kiezen uit verschillende formaten, variërend van 0,3 liter tot 1 liter. Drink je liever direct uit de fles of gaat je voorkeur uit naar een beker? SIGG heeft ook diverse varianten met een handige beker. De thermoflessen met een inhoud van 0.5 liter houden je drinken 12 uur warm of 20 uur koud. Bij de 0.75 versie is dit 18 uur warm of 24 uur koud en bij de 1.0 liter versie is dit zelfs 24 uur warm of 30 uur koud. De glazen Hot & Cold flessen hebben een inhoud van 0.4 liter en houden je drinken tot wel twee uur koud en tot een uur aangenaam warm.

Welke thermoflessen verkoopt SIGG?

Of je nu gaat kamperen, een lange wandeling maakt of vaak in de trein zit... SIGG vergezelt je bij iedere stap:

  • Roestvrijstalen thermoflessen: thermoflessen voorzien van een handige schroefdop, met een inhoud variërend van 0.3 tot 1.0 liter.
  • Roestvrijstalen Thermomok: Houdt je drinken urenlang warm of heerlijk koud.
  • Roestvrijstalen Thermobeker: Wil jij een warme maaltijd naast je warme drankje? Kijk dan eens naar onzethermo foodjar, met dezelfde uitstekende isolatie prestaties!
  • Glazen thermoflessen: een stijlvolle thermofles voor op je bureau, met een inhoud van 0.4 liter.
  • Glazen thermomok: Een mooi vormgegeven glazen thermomok met een handige Flip-Top.

Thermofles van SIGG bestellen

Hebben we jou kunnen overtuigen of had je helemaal niet overtuigd hoeven worden? Dat begrijpen wij als echte SIGG fans maar al te goed. Met onze uitgebreide collectie weten we zeker: you get the best! Bestel je je favoriete SIGG thermofles vóór 16 uur dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Bevalt de fles niet? Geen probleem: je hebt 30 dagen retourrecht wanneer je de fles niet hebt gebruikt. Wij zijn trots op onze producten, die we onze expertise en passie hebben gemaakt om de hoogste kwaliteit te bereiken. We verwachten dan ook dat jouw gloednieuwe SIGG thermofles jou jarenlang zal vergezellen, maar we weten dat een foutje soms kan worden gemaakt. Daarom horen we het graag als er iets mis is met jouw aankoop en zullen we alles eraan doen om je probleem naar tevredenheid te verhelpen.

SIGG Thermoflessen